dissabte, 29 de novembre del 2008

Xevi Camps



Aquest jove calellenc va nèixer el 5 de desembre de 1983, per tant el primer que hem de fer és felicitar-lo pel seu 25è aniversari.



Va començar en el món de l'actuació ja de ben petit: amb onze anys acabats de fer va interpretar a Mathies en una representació de Els Pastorets. El 1996 torna a entrar-li el cuquet del teatre i participa en l'obra “Vaig ser ric una vegada”, més tard, el 99, forma part del repartiment de l'obra “L'estel de Nazareth” dirigida per M. Rosa Serra.

El 2001 entra a formar part del projecte “Fàbrica d'escenes” de Txell Botey on cursa estudis d'expressió corporal, improvisació, moviment escènic, etc. I fins el 2006 fa diverses obres de teatre mentre es prepara estudiant tècniques teatrals.




El 2005 li arriba l'oportunitat de fer el paper de Pol Giralt a la sèrie de TVC “El cor de la ciutat” i ser conegut pel gran públic. S'hi està fins el 2006 i el 2007 està en el repartiment de la sèrie MIR de Tele 5.

El seu debut cinematogràfic ha estat aquest 2008 amb dos treballs:

  1. el febrer d'aquest any va estrenar el curtmetratge "Status Quo", on era el protagonista i que li va valdre el Premi a la millor interpretació a la Secció Girona Ficció de la 20a. edició del Girona Film Festival.
  2. i el dia 28 de novembre es va estrenar Forasters, la nova pel·lícula de Ventura Pons on interpreta el personatge d'Ahmed.
Un bon debut i un bon regal d'aniversari per aquest noi que, a més de ser bon actor, és ben simpàtic.

Més informació d'en Xevi? Al seu web clicant aquí.

NOTA: Les fotos d'en Xevi Camps han estat extretes del web de la seva representant Emma Conde i la de la pel·lícula Forasters del web del film.