dissabte, 1 de novembre del 2008

Alejo Sauras

Alejo Sauras va néixer a Palma de Mallorca el 29 de juny de 1979 tot i que es va traslladar a viure a Madrid de ben jove on va renunciar a una plaça per treballar a Iberia per dedicar-se a la interpretació.



Va estudiar a l’escola d’art de dramàtic de Cristina Rota i va començar a treballar amb papers esporàdics en algunes sèries de televisió com “Menudo es mi padre”, “Compañeros”, “A las 11 en casa” o “El Comisario” i el 1998 va debutar en el cinema amb un petit paper a la pel·lícula “Mensaka”. Però no va ser fins l’any 1999 amb el paper de Santi Rivelles a la sèrie “Al salir de clase” que va ser conegut pel gran públic i on va participar en 403 episodis dels 1.195 que va tenir la sèrie.



Després de “Al salir de clase” va voler demostrar la seva vàlua com actor amb treballs al cinema com “La mujer de mi vida”, “Bienvenido a casa” (amb la que va ser reconegut amb el Premi San Pancracio 2007 en el Festival de Cáceres al millor actor) de David Trueba, “Cafè solo o con ellas”, “Lo que tiene el otro” i “La habitación de Fermat”. Interpretacions que ha anat combinant amb treballs a la televisió en sèries com “Siete vidas”, “Javier ya no vive solo” o “Los Serrano”.

Actualment té en cartell la pel·lícula “Sexykiller, morirás por ella” de Miguel Martí i a la televisió el podem veure a la sèrie “Cazadores de hombres” on comparteix protagonisme amb Emma Suárez.



Properament el podrem veure a la pel·lícula que està en fase de post-producció, “Mentiras y gordas” d’Alfonso Albacete i David Menkes (Sobreviviré, Atómica) on compartirà cartell amb Hugo Silva (Los hombres de Paco).