dijous, 6 de novembre del 2008

Appaloosa

APPALOOSA, un western dirigit i protagonitzat per ED HARRIS, acompanyat en el repartiment per VIGGO MORTENSEN, RENÉE ZELLWEGER i JEREMY IRONS, s'estrena el 21 de novembre.

Territoris indómitos, pistoles, duels, indis i baralles de bar tornen a la gran pantalla en aquest western basat en la novel·la de l'escriptor Robert B. Parker del mateix nom, que suposa el segon treball com director de ED HARRIS que va debutar com realitzador el 2000 amb 'Pollock'.

SINOPSI: Ambientada en 1882, en el territori de l'antic oest de Nou Mèxic, 'APPALOOSA' és la història del policia federal Virgil Cole (Harris) i del seu assistent i soci Everett Hitch (Mortensen), qui s'han guanyat una reputació com agents de pau en les ciutats sense llei que van sorgint en aquesta terra indòmita.

En la petita comunitat minera de Appaloosa, un ranxer poderós i implacable, Randall Bragg (Irons) ha permès que la seva banda de foragits faci de les seves en el poble. Després de l'assassinat a sang freda del policia federal de Appaloosa, Cole i Hitch són contractats per a dur a l'assassí davant la justícia.

Mentre restableixen l'ordre en el poble a punta d'esforç i de pistoles, Cole i Hitch coneixen a la provocadora i nouvinguda Allison French (Zellweger), les tàctiques poc convencionals de la qual amenacen amb destruir el que han assolit en el poble i l'amistat de més d'una dècada d'aquests dos homes de la llei.