dissabte, 29 de novembre del 2008

Su majestad Minor



Una película de Jean- Jacques Annaud protagonizada por José García, Vincent Cassel y Sergio Peris Mencheta que s'estrena el 12 de desembre.



En una illa imaginària perduda en el mar Egeu, en època molt anterior a Homer, Minor (José García), meitat home i meitat porc, orfe i mut, passa els dies tranquil·lament en la tebiesa de la pocilga en companyia de la seva bona amiga la Truja (Mauricette). En el curs d'una escapada a un bosc mitològic, Minor es troba amb un dels personatges més influents de la seva època, el déu Pa, alies Sátiro (Vincent Cassel), que ho inicia a la seva manera de mascle cabrío en les complexitats del paganisme.
Encimbellat a una branca d'olivera per a espiar a Clytia (Mélanie Bernier), la filla del Patriarca (Jean-Luc Bideau), promesa al poeta Karkos (Sergio Peris-Mencheta), Minor sofreix uneixi dolenta caiguda i es mata. Com encara estem al començament de la pel·lícula i el temps ho permet, ressuscita i recobra la paraula.
Els sorpresos aldeans descobreixen que no només no ha mort, sinó que revela un sorprenent sentit de l'eloqüència. Seguint els consells de l'endevinaire (Bernard Haller), Minor és consagrat rei. Comencen els problemes.

En palabras del director, Jean -Jacques Annaud:

"Inspirándome en la enorme riqueza de la mitología griega, he concebido esta película insolente, iconoclasta y manipuladora. He desvíado algunos mitos, he retomado otros, resolviendo tabúes y explorando complejos. Salvando los impedimentos, la historia se presenta en forma de leyenda antigua, barroca, insolente, grotesca, divertida y dramática. Se desarrolla en el siglo XVII antes de Cristo en una isla imaginaria de las Cícladas".

3 comentaris:

nimue ha dit...

ooh! quina pel·li tan curiosa! crec que m'agradaria... a més, el porquet és un dels meus animals favorits.

Anònim ha dit...

José García, gran actor gallego de O Carballiño, Orense

Deric ha dit...

no tenia ni idea, filomeno, gracias por la información