dilluns, 17 de novembre del 2008

Cuando ella me encontró



Paramount Pictures Spain presenta aquest film avalat per la crítica nord-americana i després de triomfar en les pantalles americanes la seva estrena a Espanya està previst per al pròxim 9 de gener. Així, a més d'aconseguir el premi del públic en el passat Festival de Cinema Internacional Palm Springs i el premio Rogue en el Festival de cinema independent de Ashland, ha assolit nominacions en els festivals de cinema internacional de Toronto, Philadlephia i Miami, entre altres guardons.

Hunt, guanyadora de quatre Globus d'Or i d'un Óscar per Millor...impossible, encapçala un repartiment de luxe i comparteix protagonisme amb Colin Firth (Love Actually, El diari de Bridget Jones, Mamma meva), Matthew Broderick (Tot en un dia, Temps de glòria) i Bettle Midler (The Women, For the boys).

La trama gira entorn de April Epner (Hunt), professora de mitjana edat que després de ser abandonada pel seu marit (Broderick) i després de la mort de la seva mare adoptiva, comença una nova vida al costat de la seva veritable progenitora (Midler) mentre busca consol en la família d'un dels seus alumnes (Firth) i descobreix que les incògnites de la seva vida no es poden resoldre amb simples respostes.