dilluns, 20 d’abril del 2009

Què els passa als homes?



Basada en l’obra dels guionistes de “Sexe a Nova York” Greg Behrendt i Liz Tuccillo, la pel·lícula “Què els passa als homes?” (He’s just not that into you) ens explica la història d'un grup de nois i noies de vint i trenta anys de Baltimore i de com naveguen per les aigües tranquil·les de les primeres cites, fins a arribar a les aigües profundes i turbulentes de la vida de casats, al mateix temps que intenten interpretar els senyals enviats pel sexe oposat.... amb l'esperança de ser l’excepció a una regla que no admet excepcions...

La pel·lícula conta amb un repartiment d'estrelles que inclou Ben Affleck; Jennifer Aniston; Drew Barrymore; Jennifer Connelly; Kevin Connolly; Bradley Cooper; Ginnifer Goodwin; Scarlett Johansson; Kris Kristofferson i Justin Long.



“Què els passa als homes?” ha estat dirigida per Ken Kwapis a partir d'un guió escrit per Abby Kohn i Marc Silverstein, basat en el llibre de Greg Behrendt i Liz Tuccillo. Nancy Juvonen va produir la pel·lícula, al costat de Drew Barrymore.

De què va?

Històries entrellaçades: Una dona confosa per les seves cites en una societat més obsessionada amb la tecnologia que amb el contacte humà. Una dona atrapada en un matrimoni gastat. Un home que intenta conquistar a una dona, amant d'un altre. Una jove obsessionada que intenta crear trobades accidentals amb l'home dels seus somnis…

A priori

Una comèdia romàntica... de les que a mi m'agraden.

3 comentaris:

Funcionario's blog ha dit...

Vaya, hace poco me han pasado "8 citas". Sólo la he visto por encima, pero se parecen.

Por cierto, puestos a traducir los títulos, mejor directamente del inglés ¿no? En este caso, la traducción sería algo así como "Él no es como tú crees" o, en catalán, "Ell no és com tu et penses" (generalmente, los títulos originales suelen ser más ajustados al contenido del film)

Ojo: es una sugerencia.

Deric ha dit...

Peter, és un suggeriment molt bo, de fet, excel·lent, però si la gent ja no associa el títol català a la pel·lícula, imagina't si és la traducció de l'original!!!

8 citas també era producció de la Barrymore, no?

Funcionario's blog ha dit...

jajajajaja Deric.

Touché.