dilluns, 27 d’abril del 2009

Una alternativa a les baixades il·legals



El passat mes de febrer Filmax llançava Yodecido.com, un macroportal de distribució de continguts online que ofereix cinema, música, televisió i una xarxa social des d'un mateix portal.

En només 2 mesos i mig de vida, Yodecido.com ha aconseguit superar els 3.000 usuaris registrats, més de 280.000 visites i gairebé un 1.000.000 de pàgines vistes. En dos mesos hi ha hagut més de 250 transaccions.

Amb aquestes estadístiques Yodecido.com es converteix una alternativa legal a les descàrregues per Internet i una aposta de futur de la productora espanyola que presideix Julio Fernández, Filmax.

Per a celebrar aquestes xifres, des del 22 d'abril i fins al 20 de maig de 2009 les noves altes rebran un cupó descompte del 50% sobre la cistella de la compra. En Yodecido.com es pot comprar i llogar pel·lícules, comprar música, veure televisió a la carta gratis i compartir gustos i opinions de cinema des de l'ordinador.

2 comentaris:

Funcionario's blog ha dit...

Hola, campeón.

Me he pasado por esto de yodecido.com y, la verdad, será una alternativa legal, pero mientras la gente se lo pueda seguir bajando gratis no va a pagar 10 eurazos por una peli (joder, si tienes que poner tú la infraestructura y aún así te vale lo mismo que comprarla en el Carrefour).

Va a fracasar, te lo digo ya.

Deric ha dit...

Més que pel preu, perquè les pelis que hi ha són dolentes-dolentes amb ganes!