dilluns, 6 d’abril del 2009

7 minutos



Dirigida por Daniela Féjerman (A mi madre le gustan las mujeres i Semen, una historia de amor), està protagonitzada per Marta Etura, Antonio Garrido, Pilar Castro, Luis Callejo, Toni Acosta, Asier Etxeandía, Juanma Cifuentes i Cristina Alcázar.

7 minutos es podrà veure el 22 d'abril també en la Secció oficial a concurs del Festival de Màlaga i el 12 de juny en els cinemes del país.
De què va?

Calen 7 minuts per a enamorar-se? Els protagonistes d'aquesta comèdia coral i romàntica no ho tenen clar. Però ho volen intentar. Per això acudeixen a una sessió de cites “ràpides”, trobades entre homes i dones que volen conèixer gent, fugir de la solitud i trobar l'amor.

En aquestes vetllades, cadascun té set minuts per a parlar amb cadascuna, i viceversa. Després, tots es van a casa i voten per Internet a aquelles persones que els han agradat. Si el vot és coincident, l'empresa que organitza les trobades remet als interessats els e-mails respectius, i a partir d'aquí, pot sorgir o no una història…

La gent que coincideix en aquestes vetllades és d'allò més variopinta. Tots creuen saber el que busquen. No obstant això, les trobades i desencontres que es produeixen entre ells els mostren que res és el que sembla, i que l'amor pot sorgir on menys t'ho esperes.