dimarts, 14 d’abril del 2009

Hulka



La divisió de cinema de l'editorial Marvel està obstinada a dur al cinema a Hulka, la versió femenina d'Hulk, un personatge molt popular entre els afeccionats al còmic i que jo desconeixia totalment. Pel que veig cada superheroi té la seva versió femenina (Supergirl, Catwoman...) que, per a mi, respòn a les ànsies masclistes de veure superdones amb robes minúscules i marcant tota la seva anatomia, més que a una ampliació de les aventures dels còmics de superherois. Personalment prefereixo les superheroines que ho són per mèrits propis com Tormenta de X-Men, per exemple.

Hulka és Jennifer Walters, advocada i cosina de Bruce Banner, el científic que es va convertir en Hulk. Ferida per uns criminals en presència del seu cosí Bruce, aquest es veu obligat a realitzar-li una transfusió de la seva pròpia sang, perquè no té a mà a cap altre possible donant. D'aquesta forma, Jennifer acaba sofrint les mateixes mutacions que Bruce, convertint-se en Hulka, una monstrua verda.

Entre totes les actrius que es parla pel paper protagonista, la millor situada és Megan Fox. Pel que sembla Marvel està en converses perquè l'actriu de Transformers accepti el paper.


La Fox mostrant el seu potencial Hulkense.