dimecres, 22 d’abril del 2009

Coses insignificants



Després del seu pas pel Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià, el pròxim 15 de maig arribarà als cinemes aquesta nova coproducció de Guillermo del Toro protagonitzada per Carmelo Gómez i Lucía Jiménez.

COSES INSIGNIFICANTS va ser molt bé rebuda en la passada edició del Festival Internacional de cinema de Sant Sebastià, on va participar en la secció Zabaltegui, Nous Directors. L'òpera prima d'Andrea Martínez conta amb un planter de grans intèrprets, encapçalats per Carmelo Gómez, Lucía Jiménez,i l'actriu i model mexicana Bàrbara Mori ("Amor, dolor i viceversa", "La dona del meu germà").
De què va?

Per a descobrir el costat positiu de la vida, de vegades, hem de passar alguna experiència difícil. Aquest és el cas de diversos personatges, Iván (Carmelo Gómez), Eli (Lucía Jiménez), Paola (Bàrbara Mori) i Esmeralda (Paulina Gaitán). Les seves vides s'aniran entrecreuant a través de petits objectes que en algun moment van perdre, el que els durà a aprendre una gran lliçó: les coses que realment importen en la vida, no són coses.