divendres, 24 d’abril del 2009

Las viudas de los jueves


El director, Marcelo Piñeyro.

Comença el rodatge de Las viudas de los jueves a Espanya. Aquesta pel·lícula es va començar a filmar a Argentina i ara es trasllada als Estudis de Ciutat de la Llum d'Alacant des d'avui 24 d'abril i durant tres setmanes.


Els protagonistes: Ernesto Alterio

La pel·lícula està basada en la novel·la del mateix títol escrita per Claudia Piñeiro, guanyadora del premi Clarín de novel·la 2005 i que es va convertir en un gran èxit editorial internacional. Es tracta d'una coproducció de Castafiore Films i Tornasol Films juntament amb l'argentina Haddock Films.

Pablo Echarri

De què va?

En el barri privat d'Altos de la Cascada, la vida transcorre idíl·lica com sempre, entre cases que imiten mansions amb grans jardins i piscines climatizadas. Separat de la realitat per murs i càmeres que tot ho vigilen, el barri d'Altos és una bombolla perfecta en un país ple d'espines.


Leonardo Sbaraglia

Un matí té lloc un descobriment macabre: tres cadàvers apareixen surant en una piscina. La troballa commou a aquesta tancada comunitat, que s'apressa a etiquetar-lo d'accident i a definir-lo com tragèdia i infortuni. Però la revisió de les últimes activitats de les víctimes fa dubtar sobre el caràcter accidental d'aquestes morts.


Juan Diego Botto