dimecres, 1 d’abril del 2009

Star Trek


Photo by EW.com/ Paramount Pictures

Llegim a Variety que Paramount Pictures estrenarà el 8 de maig "Star Trek" la nova pel·lícula sobre aquesta sèrie que permetrà rellançar la franquícia, i tant segurs estan de l’èxit que ja s’han posat mans a l’obra per fer-hi una seqüela i ha contractat a Roberto Orcia, Alex Kurtzman i Damon Lindelof a guionistes.

JJ Abrams, que va dirigir i va produir l'últim capítol, estarà a bord per a produir el seguiment amb el seu soci de “Bad Robot”, Bryan Burk. El que no s'ha decidit encara és si Abrams tornarà a dirigir-la.

Història es troba encara en la fase embrionària, però el trio de guionistes es proposen lliurar el primer esborrany de guió a l'estudi per Nadal per la qual cosa faria que la probable estrena fos l'estiu de 2011.

Pel que fa als possibles arguments, Kurtzman va posar èmfasi en que l'equip de redacció s'espera que s’estreni al maig el primer lliurament per prendre nota sobre quina direcció agafar segons la reacció del públic.

Paramount té grans esperances en la reactivació de la nova saga d’Star Trek, i està fent tots els esforços comercials per tirar-ho endavant.

La darrera paraula, però, la tindrem els espectadors segons sigui el resultat d’ Star Trek que s’estrena el proper maig.