dimarts, 7 d’abril del 2009

Campanya contra la pirateria


Photo by www.softpedia.com

Al Regne Unit s'ha posat en marxa una campanya contra la pirateria però enlloc de fer-la com aquí que s'ataca a les persones que es baixen les pel·lícules per internet (quan s'hauria d'atacar els veritables pirates que fan negoci amb la venda de dvd fraudulents), han decidit fer-ho a l'inrevés, és a dir, agraint a la gent que ha anat al cinema.

I com ho fan? Doncs senzill, amb uns breus gags que es pasen just abans de les pel·lícules. Els gags estan basats en tres famosos films com són Tiburó, El senyor dels anells i La vida de Brian.

Si cliqueu aquí, podreu veure una mostra d'aquests divertits gags i si voleu, els podeu enviar un gag fet per vosaltres.

4 comentaris:

Funcionario's blog ha dit...

Plas, plas, plas, plas.

Sí, señor. Basta ya de subvencionados como los de la SGAE y similares, que además del canon te persiguen por bajarte películas.

Por suerte, tienen la batalla perdida.

Muy buena campaña, sí señor.

Deric ha dit...

Lo del canon és escandaloso porque yo no tengo que pagar nada a ellos por gravar mis propias fotos (¡mis fotos!!! de mi propiedad intelectual) en un cd!

Funcionario's blog ha dit...

En català, si us plau, en català (jo parlo en castellà perquè és la meva llengua pròpia, i com crec que la teva és el català, et demano que facis el mateix). Total, crec que tots dos som bilingües.

Gràcies per tot, crack.

Deric ha dit...

ok, apuntat peter! hem de fer servir el nivell C!!!
;)