dissabte, 25 d’abril del 2009

Beyoncé a Wow! Wow! Wubbzy!

Beyoncé Knowles és la convidada a la comèdia preescolar d’èxit del canal Nickelodeon, WOW! WOW! WUBBZY!, en l’especial "WUBB girlz".



L’especial de la sèrie es podrà veure del dilluns 27 fins el dijous 30 d’abril a les 10 del matí i l’1 de maig a la 1 de la tarda, tot en aquest canal Nickelodeon.

Pels nous episodis les cançons han estat compostes i intrepretades per Beyoncé que, a més és la veu convidada del personatge de Shine, la cantant de La Wubb Girlz.

The Wow! Wow! Wubbzy! marca el debut d’aquesta artista prestant la seva veu per a la televisió dedicada als nens. Els quatre episodis plens de música presenta una nova i original cançó composta i interpretada per Knowles titulada, "Sing a Song", que estarà disponible digitalment el 21 d'abril.

La setmana culmina amb "Wubb Idol" d’una hora de durada, pel·lícula es compon de la selecció d'episodis que han emès durant tota la setmana i que es reemetrà a NOGGIN el diumenge 3 de maig a les 7 de la tarda.

2 comentaris:

Striper ha dit...

Es el primer cop que enro aques bloc, nomes algun cop per algun enllaç, per cert a un aficionat com tu al cinema et poden interesar uns 1000 programes de cine petits, molt be de preu.

Deric ha dit...

i com és això de molt bé de preu?