diumenge, 17 de febrer del 2008

Parking 2



Dirigida per Franck Khalfoun i protagonitzada per Rachel Nichols ("Alias", "La guerra de Charlie Wilson") i Wes Bentley ("American Beauty"), Pàrking 2 és una pel·lícula plena de suspens que explora la por a quedar-se atrapat en un lloc fosc amb la presència d'un trastornat.

En l'ona de thrillers tan inquietants com "Sola en la Oscuridad", Pàrking 2 duu la por a estar sota terra a un nou i terrorífic nivell.

Sinopsi:

La Nit Bona, Angela Bridges (Rachel Nichols), una jove i ambiciosa executiva, es queda a treballar fins tard a l'oficina abans d'anar a la festa de Nadal de la seva família. Quan per fi decideix marxar-se, no aconsegueix arrencar el cotxe: s'ha quedat sense bateria en el pàrking desert de l'oficina. Al trobar-se sense cobertura en el garatge subterrani, Angela agraeix l'arribada de Thomas (Wes Bentley), un amable vigilant de seguretat, que li ofereix la seva ajuda. Després d'intentar arrencar el cotxe sense èxit, Thomas convida a la jove a compartir amb ell el petit sopar de Nadal que ha preparat en l'oficina del pàrking, però ella l'hi pren de broma. Angela no sap que la situació no té res de graciosa. Thomas duu mesos vigilant-la i no acceptarà un no per resposta. Si vol celebrar el Nadal, haurà de trobar la manera d'escapar del nivell 2 del pàrking.

DeAPlaneta estrenarà PARKING 2 el pròxim 22 de febrer