dimarts, 19 de febrer del 2008

El último justo



El debutant Manuel Carballo dirigeix a Diego Martín, Ana Claudia Talancón , Antonio Dechent i Federico Luppi en aquest thriller apocalíptic.

El pròxim 29 de febrer arribarà a les nostres pantalles EL ÚLTIMO JUSTO, opera prima de Manuel Carballo produïda per FILMAX ENTERTAINMENT, ANTENA 3 FILMS i LEMON FILMS (Mèxic).

La pel·lícula, que es va rodar l’any passat a diverses localitzacions de Mèxic, té com protagonistes a Diego Martín (Días de Cine, Aquí no hay quien viva), Antonio Dechent (Remake, Smooking room), Ana Claudia Talancón (El Crimen del Padre Amaro), Federico Luppi (La distancia, Martin Hache) i Goya Toledo (Palabras Encadenadas, La Caja 507).

Sinopsis:
Teo es un jove fotògraf de guerra que es veu implicat en un assassinat quan torna a casa. Convertit en sospitós per la policia i perseguit per uns desconeguts que l’intentaran matar, Teo es veu obligat a fugir.
Al tractar d’esbrinar qui l’acosa i perquè, descobreix que tot guarda relació amb la data del seu naixement i amb una secta mil·lenària que creu en l’existència de 36 escollits: els 36 Homes Justos.
Però, qui són els Homes Justos? Per què algú s’ha proposat matar-los a tots? Què tenen que veure amb Teo? Les respostes poden canviar el destí de Teo... i el de tota la humanitat.