dimecres, 20 de febrer del 2008

Los muertos van deprisa



Comença el rodatge de "Los muertos va deprisa" una comèdia de Ángel de la Cruz.

Després de dos Goya a la millor pel·lícula d'animació (El bosc animat i El somni d'una nit de San Juan), el director gallec Àngel de la Cruz afronta el seu primer llargmetratge de ficció titulat "Los muertos van deprisa".


En paraules del director "Los muertos van deprisa" és una comèdia com les d'abans, i alhora un nou genero, el western atlàntic, amb un rerefons popular, on el realisme màgic serveix de catalitzador d'una hilarante trama. És una història de personatges durs per fora i tendres per dintre, és a dir, en clau de retranca (ironia típicament gallega), diria que és una història de percebes".


"Los muertos van deprisa " està protagonitzada per Neus Asensi, Chete Lera, Manuel Manquiña i es rodarà durant 7 setmanes en Rinlo (Ribadeo).


SINOPSIS

Irene és una camionera que acudeix a buscar marisc a un poble de la costa gallega però es queda embussada amb el seu camió en un pont, impedint el pas al cementiri el dia que van a enterrar al patró major de la cofradia de mariscadores. Les velles rencillas i diferències entre els uns i els altres s'accentuaran embullant la, fins a llavors, tranquil·la vida del poble.


La pel·lícula està produïda per Artematica Produccions, Perro Verde Films, Resonancia Postproducción i Cinematógrafo Films i serà distribuïda a Espanya per Buena Vista International.