dijous, 21 de febrer del 2008

Nou film d'Amenábar


S’ha presentat la nova pel·lícula d’Alejandro Amenábar que comptarà amb un pressupost de 50 milions d'euros i un argument que ens traslladarà fins a l'Egipte dels primers anys del Cristianisme. I tindrà com a protagonista a Rachel Weisz, una de les millors actrius del moment i guanyadora d'un Oscar per El Jardinero fiel.



El protagonista masculí es Oscar Isaac que va ser San José en el film Natividad.


El títol provisional és Mists of Times (Boires del temps), el rodatge serà en anglès i està previst que comenci el pròxim mes, a Malta, on es localitzaran els escenaris naturals i recrearan els decorats necessaris per a aquesta història que sembla barrejar els components aventurers amb el romanticisme.

En ella, l'esclau Orestes (Oscar Isaac ) decideix convertir-se al Cristianisme com única esperança per a assolir la llibertat i conquistar també el cor de la seva ama i mestra, Hypatia, una dona filòsofa i atea, que serà el personatge que interpretarà Rachel Weisz.

Un altre dels actors serà l'israelià Ashraf Barhom, vist en L'ombra del regne, i que encarnarà al monjo cristià Ammonius.