dimecres, 13 de febrer del 2008

El territorio de la bestia (Rogue)



El pròxim 4 d’abril s’estrena EL TERRITORIO DE LA BESTIA (ROGUE). Basada en fets reals, la pel·lícula, es va poder veure en Secció Oficial del Festival Internacional de Cinema de Catalunya, Sitges 2007.


Greg Mclean, autor de "Wolf Creek", torna a Austràlia amb una història 'barreja entre el suspens i la monstruositat, entre l'esglai puntual i la cruesa' (Aullidos), un terrorífic creuer capitanejat per la reconeguda actriu australiana Radha Mitchell ("Melinda i Melinda", "Pitch Black", "Silent Hill") i Michael Vartan (popular gràcies a la sèrie televisiva "Alias").


La pel·lícula
Pete (Michael Vartan) és un periodista americà que fa un reportatge sobre la indústria turística en el nord d'Austràlia. Allí s'unirà a un grup d'excursionistes i a la seva bella guia, Kate (Radha Mitchell), per a realitzar un creuer per un riu. Tot transcorre amb normalitat fins que, de cop i volta, el vaixell és sacsejat per un descomunal cocodril salvatge i s'encalla en un illot. Quan cau la nit, el grup es converteix en una presa fàcil per a la bèstia i comença una feroç lluita per la supervivència en un dels llocs més inhòspits del món.