dissabte, 23 de febrer del 2008

Finalitza el rodatge de El ratoncito Pérez 2



El passat 15 de febrer va finalitzar a Buenos Aires (Argentina) part del rodatge de la seqüela de Pérez, el ratoncito de tus sueños, guanyadora del Goya a la Millor Pel·lícula d'Animació 2007 i una de les pel·lícules espanyoles més taquilleres de l'any passat.

En aquest nou lliurament, la pel·lícula es compon igualment d'imatge real i imatge animada. Està previst que la part animada, que s'està realitzant en els estudis Bren Entertainment de Santiago de Compostela, es finalitzi el pròxim mes d'agost.

El film, una producció entri Filmax Animation, Castelao Productions i Patagonik narra uneixi nova aventura del popular personatge. Entre els actors que formen el repartiment destaquen Manuel Manquiña (Airbag), Manuela Velasco ([REC]) i l'argentina Claudia Fontán.

Filmax Animation continua amb aquesta pel·lícula la trajectòria empresa amb títols com Goomer, El Cid, la llegenda, P3K Pinocho 3000, Gisaku, Pérez, el ratoncito de tus sueños, Nocturna, una aventura màgica i Donkey.Xote, èxits que consoliden a la companyia com un dels estudis europeus líders en el camp de l'animació.

El Ratolí Pérez 2 s'estrenarà a Espanya el pròxim Nadal.