dilluns, 18 de febrer del 2008

En el punto de mira


Dimecres, 13 de febrer, a Salamanca, va tenir lloc la presentació de la pel·lícula En el Punto de Mira que s’estrenarà el proper 29 de febrer.

El president d'Estats Units està a Espanya per a pronunciar un gran discurs sobre el terrorisme. Quan s'està acostant a l'estrada a la meitat de de la Plaça Major de Salamanca, abarrotada de gent, s'escolta un tir, i en aquest moment es desferma el caos més absolut, mentre el president cau a terra.

Aquesta és la imatge de partida de la nova pel·lícula de Columbia Pictures, En el Punto de Mira, un thriller d'acció que, per al director Pete Travis, va ser l'oportunitat d'explorar la idea de "la veritat", i el fet que aquesta està en l'ull de qui la contempla. A mesura que es desenvolupa En el Punto de Mira, la pel·lícula explora el període immediatament anterior i posterior a l'intent d'assassinat des dels punts de vista únics de vuit participants clau, que van des del propi president i els agents del servei secret que li protegeixen, fins a un turista que està en la plaça només per casualitat.

"Si se seguís només una de les històries, mai se sabria la veritat sobre el que realment ha ocorregut", afirma Travis. "Quan es veu cada història, es veu una mica distint que no se sabia abans. I així és com t'adones que t'estàs imaginant el que realment ha passat".
La pel·lícula està protagonitzada per Dennis Quaid, Matthew Fox, Forest Whitaker, Edgar Ramirez, Ayelet Zurer, amb Sigourney Weaver, William Hurt i Eduardo Noriega.