divendres, 29 de febrer del 2008

Estrenes del 29 de febrer

Les estrenes de la setmana són:
(cliqueu sobre el cartell per accedir a la fitxa de la pel·lícula)


Waz


El último Justo


En el punto de mira


Buda as sharm foru rikht. Iràn, 2007 Direcció: Hana Mkhmalbaf Intèrprets: Nikbakth Noruz, Abdolali Hoseinali, Abbas Alijome.

Actualment encara viuen milers de famílies sota l'estàtua de Buda que van destruir els talibans. Baktay, una nena afganesa de sis anys, és incitada a anar a escola pel fill dels seus veïns que llegeix els alfabets enfront de la seva cova. De camí a l'escola, és acorralada per uns nens que juguen de forma cruel reflectint la societat tan violenta que els envolta. Els nens pretenen lapidar a Baktay o destruir-la com el Buda, o disparar-la com van fer els americans en el laberint de les coves. Serà capaç Baktay de superar aquests obstacles per a poder aprendre els alfabets de la seva llengua materna?

Cartel de 27 vestidos27 vestidos (2008)
Director: Anne Fletcher
Reparto: Katherine Heigl, James Marsden, Malin Akerman, Judy Greer, Edward Burns

27 vestidos es centra en Jane (Katherine Heigl), una dona idealista, romàntica i completament desinteressada… membre perpetu d’un sèquit nupcial el propi final del qual feliç no apareix a la vista ni des de lluny. Però quan la seva germana petita Tess conquista el cor del cap de Jane – del que ella està secretament enamorada – Jane comença a reexaminar el seu estil de vida de "sempre segundona...".
Font: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de Las hermanas BolenaLas hermanas Bolena (2008)
Director: Justin Chadwick
Reparto: Natalie Portman, Scarlett Johansson, Eric Bana, David Morrissey, Kristin Scott Thomas, Mark Rylance, Jim Sturgess, Ana Torrent, Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch, Juno Temple

Basada en la novel·la superventas de Philippa Gregory, Les germanes Bolena és un absorbent retrat ple de sensualitat, intriga, romanç i traïció que transcorre davant el teló de fons d'un moment crucial de la història. El pare i l'oncle de les dues germanes Bolena, Ana (Natalie Portman) i María (Scarlett Johansson), empesos per l'ambiciós desig de millorar el nivell social i el poder de la família, convencen a les seves filles perquè conquistin l'afecte del Rei d'Anglaterra (Eric Bana). Les joves deixen enrere la seva vida en el camp per a traslladar-se al perillós i apassionant món de la cort. Però les bones intencions de les germanes al voler ajudar a la seva família es converteixen aviat en una rivalitat sense caserna per a obtenir l'amor del Rei. Al principi, gana María, a la qual el Rei escull com amant i amb la qual té un bastardo. Però Ana és intel·ligent, astuta, no tem a no-res, i aconsegueix apartar a la seva germana i a la legítima esposa del Rei, la reina Catalina d'Aragó. Ana no es detindrà fins a ser coronada Reina d'Anglaterra. Mentre les germanes Bolena lluiten pels favors del Rei, una per amor, altra per ambició, Anglaterra és presa de lluites internes. A pesar de les dramàtiques conseqüències de les seves pretensions, les dues germanes acaben per donar-se suport mútuament, unides pel seu llaç de sang.
Font: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de RiseRise (2007)
Director: Sebastián Gutiérrez
Reparto: Lucy Liu, Carla Gugino, Michael Chiklis, James D'Arcy, Samaire Armstrong, Cameron Richardson, Robert Forster, Marilyn Manson

Sadie (LUCY LIU) és una inquisitiva periodista que ha sabut per casualitat de l'existència d'una secta que està posant-se de moda entre els joves més exclusius dels Angeles. Quan comencen a aparèixer nois morts, ella comença a investigar què està ocorrent. Durant les seves perquisicions, ella mateixa cau víctima del capitost de la secta i els seus brutals assassinats i, des d'aquest moment, tot canvia.
Quan Sadie es desperta en la foscor és quan descobreix que no està viva, però que tampoc està morta. Mentre explora els fons més sòrdids de Los Angeles, els seus nous sentits comencen a aflorar—ha de sadollar la seva fam i la seva sed, i el que necessita és sang. Com pot matar a gent innocent per a satisfer la seva ànsia? Per què està viva quan hauria d'estar morta?
L'inspector Rawlins (MICHAEL CHIKLIS) ha perdut a la seva única filla a les mans de la mateixa secta. Aclaparat per la seva mort, jura trobar a l'assassí i obtenir la seva venjança. Quan Sadie es creua en la seva destinació, Rawlins creï en un primer moment que ella és la responsable de la mort de la seva filla, però aviat s'adonarà que Sadie li pot guiar als veritables assassins. Ell i Sadie comparteixen una mateixa missió, acabar amb la mateixa persona (o ésser), així que decideixen conjuminar les seves forces fins i tot a pesar que, tècnicament, Sadie està tan morta com la filla del propi Rawlins.
En la seva caça, Sadie i Rawlins arriben a un acord. El seu pacte és matar a tots els membres de la secta amb l'esperança de trobar al líder i posar fi així a la matança d'innocents.
Font: Canal de cine LaHiguera.net