dimecres, 23 de gener del 2013

TIPOS LEGALES


El 5 d'abril s'estrena Tipos legales, una pel·lícula d'acció amb dosi de comèdia sobre uns gangsters retirats que es reuneixen per protagontizar al seva darrera nit épica. Els gangsters en qüestió són: Christopher Walken, Al Pacino i Alan Arkin, tots tres guanyadors de premis Òscar.


La pel·lícula està dirigida per Fisher Stevens, director, actor i productor (Beso en Manhattan, The Cove, Woody Allen: el documental...) i musicada per Jon Bon Jovi amb dues cançons fetes expressament pel film, Not Running Anymore (nominada als Globus d'Or) i Old Habits Die Hard.


De què va?

Val (Al Pacino) surt de la presó després de 28 anys de condemna. El seu millor amic, Doc (Christopher Walken) l'espera a la sortida i junts van a buscar un altre vell col·lega, Hirsh (Alan Arkin). Tot i l'edat que ja tenen, els tres exgangsters decideixen començar a recuperar, aquella mateixa nit, els dies de glòria i les dècades de crim, drogues i sexe perdudes.

Però Doc té una feina urgent a fer encomanada per l'antic cap de la banda: matar a Val. El dilema és difícil i el temps per trobar una sortida digna s'esgota.