dijous, 17 de gener del 2013

FILL DE CAÍN (Hijo de Caín)


Fill de Caín (Hijo de Caín), dirigida pel tarragoní Jesús Monllaó, en la que representa el seu primer llargmetratge després d'experiència amb el curt. Està basada en el llibre "Querido Caín" d'Ignacio García -Valiño i interpretada per José Coronado, Julio Manrique, Maria Molins, Jack Taylor i David Solans.


Rodada en la seva major part a Tarragona i amb un pressupost de 2 milions d'euros, Fill de Caín, ens endinsa en el duel entre Nico, un inquietant adolescent obsessionat amb els escacs, i el seu pare, un executiu d'èxit preocupat pel benestar de la seva família.


Nico té un caràcter peculiar, intel·ligència excepcional i una única obsessió: els escacs. Carlos i Coral, els seus pares, estan preocupats per l'actitud del fill i decideixen contractar un psicòleg infantil, Julio. Mitjançant la teràpia i l'afició que tenen en comú als escacs, Julio s'endinsarà en l'inquietant món de Nico i en les complexes relacions d'aquesta modèlica família. Descobrir la veritat a temps serà l'única opció per evitar que l' essència del mal acabi dominant les seves vides.