dijous, 31 de gener del 2013

COMENÇA EL RODATGE A LONDRES DE "MUPPETS AGAIN"


L'equip que va rodar la pel·lícula Els Muppets el 2011, ha tornat a reunir-se pel rodatge de Muppets Again de Disney, que va començar la setmana passada a Londres.

Ricky Gervais, Ty Burrell i Tina Fey s'uneixen al caos en la nova aventura dels Muppets, i ho fan al costat de la Rana Gustavo, la Peggy, Water i la resta de Muppets. La pel·lícula està dirigida per Jame Bobin i té prevista l'estrena als USA el 21 de març de 2014.

A Muppets Again, la colla dels Muppets se'n va de gira per tot el món omplint les millors sales de les capitals europees com Berlín, Madrid o Londres. Però el caos no abandona els Muppets ja que es veuen involucrats en una intriga internacional que encapçala Constantine, el Delinqüent número 1 del món, el doble de la Rana Gustavo, i el seu vil compintxe, Dominic, interpretat per Ricky Gervais. Tina Fey interpreta a Nadya, una enèrgica guardiana de presons, i Ty Burrell, a Jean Pierre Napoleon, un agent de la Interpol. A més de presentar una llarga llista de cameos de famosos.