dissabte, 5 de gener del 2013

COMBUSTIÓN


COMBUSTIÓN és la nova pel·lícula de Daniel Calparsoro, protagonitzada per Álex González, Adriana Ugarte i Alberto Ammann. S'estrenarà el 26 d'abril.

L'equip de la pel·lícula


Mikel (Álex González) és a punt de casar-se amb Júlia (María Castro), mestressa d'una important joieria heretada dels seus pares. En la festa d'anunci del casament, Mikel coneix a Ari (Adriana Ugarte), una de les cambreres del càtering. Entre ells sorgeix una immediata atracció, i tot i que el noi intenta controlar el desig que sent per ella, acabarà caient en els seus braços i gaudint del millor sexe de la seva vida.

A poc a poc s'anirà sentint més enganxat a ella i més fascinat pel seu món que no és un altre que el de les carreres il·legals de cotxes. Un món de descontrol, d'adrenalina a tope, on l'únic que importa és l'aqui i l'ara. Un món que desperta el costat més salvatge de Mikel.

La vida al costat de la Júlia s'ha tornat gris i trenca el compromís. El que Mikel no sap és que tot forma part d'un pla elaborat per Ari i el seu xicot, Navas (Alberto Amman). Ells es dediquen a seduir incauts per colar-se en la seva casa i robar, Mikel és la presa ideal i desitgen el botí que Júlia guarda a casa seva. Però Ari s'enamora de Mikel i desperta la fúria de Navas. Quan Mikel s'adoni de tot el joc ja serà massa tard per fer marxa enrere.