dimarts, 29 de gener del 2013

EL CHICO DEL PERIÓDICO (The Paperboy)


El proper 15 de març s'estrenarà El chico del periódico (The Paperboy). La pel·lícula es va presentar a Cannes en la Secció Oficial i té un repartiment de luxe: Matthew McConaughey, Zac Efron, John Cusack, David Oyelowo, Macy Gravy i Nicole Kidman. Precisament la Kidman va rebre una nominació als passats Globus d'Or com actriu de repartiment per aquest provocatiu paper.

Aquest thriller és el tercer llargmetratge com a director de Lee Daniels, nominat a un Oscar pel seu anterior treball, Precious, i és l'adaptació d'una novel·la de Peter Dexter.

La història tracta de dos germans, Ward, periodista, i Jack que acaba d'abandonar els estudis universitaris i viu en una petita ciutat de Florida amb el seu pare. Quan Ward apareix amb el seu company de feina per investigar una història pel diari on treballa, li demana al seu germà que els guiï per la ciutat. Però el motiu que Ward estigui allà és Charlotte, una enigmàtica dona solitària que escriu a reclusos en el corredor de la mort i que els ha convençut que un assassí ha estat condemnat per error.