dijous, 31 de gener del 2013

CANÍBAL


Manuel Martín Cuenca (La Mitad de Oscar, Malas Temporadas i La Flaqueza del Bolchevique) va començar el passat 28 de gener a Granada, el rodatge de la pel·lícula Caníbal, una història d'intriga protagonitzada per Antonio de la Torre, nominat al Goya al Millor Actor Protagonista i Millor Actor de Repartiment per Grupo 7 i Invasor, respectivament. El repartiment es completa amb Olimpia Melinte i Alfonsa Rosso.

Antonio de la Torre
El rodatge tindrà lloc durant vuit setmanes a Granada capital i Sierra Nevada, Motril, Güejar Sierra i altres localitzacions.
Rodatge a Granada
El guió escrit per Manuel Martín Cuenca i Alejandro Hernández, va formar part del prestigiós mercat de projectes de l'Atelier de la Cinefondation del Festival de Cannes i va ser seleccionat per Cinemart, el mercar de projectes del Festival de Rotterdam.

Caníbal explica la història de Carlos, el sastre més prestigiós de Granada. Un home respectable. La seva vida és la feina i menjar. Però no qualsevol cosa. Carlos és caníbal, s'alimenta de dones: turistes, forasteres, desconegudes amb les que no té cap vincle emocional. Però tot això canvia el dia que coneix a Nina, una jove rumana que busca desesperadament la seva germana bessona, desapareguda dies enrere. La germana era Alexandra, treballava de massatgista... i era veïna de Carlos. Nina està desesperada, busca ajuda i creu que Carlos és la seva única esperança.