dilluns, 21 de gener del 2013

KILL YOUR DARLINGS

Notícia apareguda al diari ARA

'Kill Your Darlings' descriu un assassinat que va implicar el cercle d'amistats de la 'generació beat'.
 
Daniel Radcliffe ha deixat realment enrere el rol de 'Harry Potter' amb el paper sorprenent i sexualment explícit del poeta Allen Ginsberg. 'Kill Your Darlings' s'ha estrenat al festival de Sundance i mostra un jove Ginsberg que s'inicia en l'alcohol i les drogues, fa sexe oral en una biblioteca i manté relacions sexuals amb diversos homes.
"Pel·lícules com aquesta no es poden fer si no els agrada a tots els que hi participen", va dir Radcliffe en resposta a les preguntes dels periodistes que li demanaven per què havia decidit fer aquesta raresa 'indie'. 

La pel·lícula narra una història poc coneguda, un assassinat que implica el cercle d'amistats de Ginsberg, incloent els herois 'beat'
Jack Kerouac (Jack Huston) i William S. Burroughs (Ben Foster). Dane DeHaan interpreta el seu company de pis, Lucien Carr. Ell és qui va presentar Ginsberg a Kerouac i Burroughs, a qui va conèixer a través del seu amic de la infantesa David Kammerer. Carr acabaria matant Kammerer i llançant-lo al riu Hudson, i Kerouak va ser considerat còmplice.
L'elenc també inclou Michael C. Hall, Elizabeth Olsen i Jennifer Jason Leigh. El director, John Krokidas, va dir que Radcliffe es va convertir en la seva musa a la pel·lícula i que ho va tenir clar en la seva primera trobada. Krokidas va explicar que el jove Ginsberg comença com un fill obedient que passa el seu temps cuidant els altres, però amb el temps pateix una passió reprimida. "Al final de la pel·lícula, és un poeta i un rebel", va dir Krokidas.