diumenge, 2 de març del 2008

Transsiberian s'estrenarà a Estats Units



La pel·lícula Transsiberian, dirigida per Brad Anderson, s'estrenarà a EEUU el pròxim estiu de la mà de la companyia nord-americana, First Look Studios.

La venda es va portar a terme en el passat Mercat Europeu de Cinema de Berlín (Berlin EFM). Per part de First Look Studios, el seu vicepresident, Gary Hirsch, va afirmar sentir-se "il·lusionat per estrenar en Estats Units una pel·lícula de la qualitat de Transsiberian". Sobre la pel·lícula va afegir que "és un thriller espectacular, compte amb un repartiment de luxe i recrea de manera fidel un dels trens més llegendaris i exòtics de la història".

Per la seva banda, Julio Fernández, President de Filmax, va afirmar: "estem feliços de treballar de nou amb First Look Studios en Estats Units i estrènyer així els nostres llaços amb aquesta gran companyia. Creiem fermament que Transsiberian està en bones mans".

Transsiberian és l'última pel·lícula dirigida per Brad Anderson (El Maquinista, Session 9) i està protagonitzada per Woody Harrelson, Emily Mortimer, Sir Ben Kingsley, Eduardo Noriega i Kate Mara.

El film, que va participar en els recents Festivals Internacionals de Sundance i Berlín, narra la història d'una parella americana (interpretada per Woody Harrelson i Emily Mortimer) que després de la seva recent estada a Pequín decideix fer el viatge de tornada a casa en el famós Transsiberià. El que havia d'haver estat un viatge agradable es convertirà en el pitjor malson de les seves vides.

Transsiberian ha estat produïda per Julio Fernández per Filmax en coproducció amb Universum Films i Telecinco Cinema i s'estrenarà a Espanya el pròxim 4 d'abril.