dilluns, 10 de març de 2008

Antes que el Diablo sepa que has muertoEl pròxim 25 d'Abril s'estrena en tota Espanya Antes que el Diablo sepa que has muerto (BEFORE THE DEVIL KNOWS YOU'RE DEAD) dirigida per SIDNEY LUMET i protagonitzada per PHILIP SEYMOUR HOFFMAN, ETHAN HAWKE, ALBERT FINNEY i MARISA TOMEI.

El veterà realitzador Sydney Lumet, demostra estar en plena forma als seus 83 anys d'edat amb aquest thriller criminal que es perfila com un ferm candidat a triomfar en la pròxima temporada de premis d'Estats Units.

Després de l'èxit de la comèdia Declaradme culpable l'any passat, el director, entre unes altres, de Dotze homes sense pietat, Serpico, Assassinat en el Orient Express i Tarda de gossos, torna a primera línia d’actualitat.

Abans de la seva estrena, ha realitzat una àmplia trajectòria per festivals com el de Deuville, Toronto, Nova Cork i recentment, la Festa di Roma i ha obtingut excel·lents crítiques en Estats Units.

SINOPSIS
Desesperats per aconseguir diners fàcils, dos germans de classe burgesa, Andy, (Philip Seymour Hoffman), un ambiciós home de negocis casat amb una dona objecte i addicte a l'heroïna, i Hank (Ethan Hawke), el sou de la qual es va gairebé íntegrament a pagar la pensió de la seva ex dona i el seu fill, conspiren per a portar a terme l'atracament perfecte: atracar la joieria dels seus pares en Wetchester, Nova York. Res de pistoles, res de violència, i res de problemes. Però quan el seu còmplice decideix no complir les regles del joc, les coses no surten com ambdós s'esperaven.