divendres, 14 de març del 2008

Estrenes del 14 de març

Les estrenes de la setmana del 14 de març són:
(clicar sobre el cartell per accedir a la fitxa)


El menor de los males


Vaya par de productorex


The Eye (Visiones)


Al otro lado

Cartel de Cerrando el círculoCerrando el círculo (2007)
Director: Richard Attenborough
Repartiment: Shirley MacLaine, Christopher Plummer, Mischa Barton, Brenda Fricker, Pete Postlethwaite, John Travers, Neve Campbell, Gregory Smith, Stephen Amell, Martin McCann, David Alpay

De l’oscaritzat director Richard Attenborough [Gandhi (Gandhi, 1982); Tierras de penumbra (Shadowlands, 1993)] arriba Closing the Ring, una historia romàntica sobre una dona americana que compleix, amb tota una vida de tristesa, una promesa d’amor feta en temps de guerra fins que la troballa d’un anell d’or la retorna a la vida. Tenint lloc en dos continents i amb un arc temporal de mig segle, Closing the Ring compta amb estrelles cinematogràfiques com l’oscaritzada Shirley MacLaine [En sus zapatos (In Her Shoes, 2005); La fuerza del cariño (Terms of Endearment, 1983)], Christopher Plummer [Una mente maravillosa (A Beautiful Mind, 2001); El dilema (The Insider, 1999)], Mischa Barton [la televisiva O.C. (The O.C., 2003)]; el nominat al Oscar Pete Postlethwaite [El jarnidero fiel (The Constant Gardener, 2005); En el nombre del padre (In the Name of the Father, 1993)]; i l’oscaritzada Brenda Fricker [Mi pie izquierdo (My Left Foot, 1989); El prado (The Field, 1990)].
En 1941, en Branagan, Michigan, la bella i vital Ethel Ann Roberts roba el cor de tres amics, Teddy Gordon, Jack Etty i Chuck Harris, tots joves aviadors. No obstant això, Ethel Ann només té ulls para Teddy, un noi de camp de rostre franc i cautivadora somriure. L'idil·li és apassionat i ambdós fan plans per al futur, però l'atac japonès a Pealr Harbor farà que els nois de Branagan resultin cridats a files per a la guerra. Després d'unes noces secretes, Teddy parteix amb l'anell de Ethel, la promesa d'amor etern d'aquesta, i un pacte amb Check segons el qual si ell no assoleix regressar, aquell es farà càrrec de la seva dona.
Font: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de HortonHorton (2008)
Director: Jimmy Hayward, Steve Martino
Repartiment: Jim Carrey, Steve Carell, Carol Burnett, Will Arnett, Isla Fisher, Amy Poehler, Seth Rogen, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Dan Fogler, Josh Flitter, Laura Ortiz, Jaime Pressly, Dane Cook, Jonah Hill

Un imaginatiu elefant anomenat Horton (Carrey) escolta un feble crit d'auxili provinent d'una diminuta mota de pols que sura en l'aire. Encara que Horton encara no ho sap, aquesta mota alberga una ciutat sencera que es diu Villaquién, habitada pels microscòpics Qui, al cap del qual està l'Alcalde (Carell). A pesar de ser objecte de les burles i les amenaces dels seus veïns, qui pensen que no està en els seus totals, Horton està decidit a salvar a la partícula… perquè "una persona és una persona, per molt petita que sigui".
Font: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de Las crónicas de SpiderwickLes cròniques de Spiderwick (2008)
Director: Mark Waters
Repartiment: Freddie Highmore, Mary-Louise Parker, Nick Nolte, Joan Plowright, David Strathairn, Seth Rogen, Martin Short, Sarah Bolger

Les cròniques de Spiderwick és una aventura plena de fantasia que revela la resto del món que ens envolta, basada en la sèrie de llibres supervendes.
Des del moment que la família Grace (composta per Jared, el seu germà bessó Simon, el seu germana Mallory i la mare dels tres) es muda a la vella i aïllada casa de Arthur Spiderwick, el seu oncle besavi, comencen a ocórrer coses molt rares.
Una sèrie d'estranyes desaparicions i accidents no tenen una explicació lògica, els germans comencen a investigar. A poc a poc descobrixen l'extraordinària veritat de l'estada Spiderwick i de les criatures que habiten en ella.
Font: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de Los falsificadoresEls falsificadors (2007)
Director: Stefan Ruzowitzky
Repartiment: Karl Markovics, August Diehl, Devid Striesow, Dolores Chaplin, August Zirner, Marie Bäumer

La veritable història de Salomon Sorowitsch, falsificador extraordinari i bohemi. Després de ser enviat a un camp de concentració alemany en 1944, accepta ajudar als Nazis en una organitzada operació de falsificació dissenyada per a ajudar a finançar l'esforç bèl·lic. Es va tractar de la major estafa de la història. Es van imprimir més de 130 milions de lliures esterlines, en unes condicions que no podien ser més tràgiques o espectaculars.
Podien triar: si col·laboraven amb l'enemic, tindrien una possibilitat de sobreviure, ja que seria presoners de primera classe en una "gàbia d'or " amb suficient menjar i un llit on dormir. Si sabotejaven l'operació, els esperava una mort segura. Per als falsificadors, no era només una qüestió de salvar les seves pròpies vides, sinó també de salvar les seves consciències...
Font: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de Nuestro pan de cada díaNuestro pan de cada día (2005)
Director: Nikolaus Geyrhalter

Benvinguts al món de la producció industrial d'aliments i de les granges d'alta tecnologia. Al ritme de les cintes transportadores i les immenses màquines, la pel·lícula ens mostra diferents llocs d'Europa en els quals es produeixen aliments. Llocs monumentalment grans, paisatges surrealistas i sons estranys. Un fred entorn industrial que deixa poc espai a l'individualisme.
Les persones, els animals, les collites i les màquines juguen un paper important en la logística d'aquest sistema que proporciona el sustento de vida de la nostra societat. Nuestro pan de cada día, és una taula a gran escala d'un festí que no sempre és fàcil de digerir i del que tots formem part. Una experiència cinematogràfica pura i meticulosa que permet al públic crear-se les seves pròpies idees.
Fuente: Canal de cine LaHiguera.net