dimecres, 26 de març del 2008

Papà por sorpresa



Director: Andy Fickman
Repartiment: The Rock, Kyra Sedgwick, Roselyn Sanchez, Brian J. White, Kate Nauta, Morris Chestnut, Robert Torti, Madison Pettis, Gordon Clapp, Hayes MacArthur, Jamal Duff, Paige Turc

Dwayne "The Rock" Johnson interpreta a la súper estrella de futbol americà Joe Kingman. Joe és conegut com un dels jugadors més forts del camp de joc, beneït amb una sorprenent força i agilitat, i pot amb tot el que se li creua en el seu camí, sense importar el que sigui. Però Joe, no s'imagina el que aquesta a punt de venir, està apunto d'afrontar un repte que mai es podia haver imaginat: una nena de vuit anys.

Tot comença amb "The Rebels" l'equip de futbol americà de Kingman, establert en Boston, qui estan competint pel campionat. Joe, com el victoriós jugador de defensa, ha viscut la seva fantasia com solter: és ric, famós amb una vida plena de festes. Però el seu somni es veu sobtadament interromput quan troba a Peyton (MADISON PETTIS, l'estrella de Disney Channel), la filla que mai va saber que existia, en la porta d'entrada de la seva casa. Ara que la seva carrera aquesta en el cim, Joe ha d'aprendre com manejar el seu antic estil de vida plena de festes, entrenaments i cites amb súper models mentre que afronta les noves classes de ballet, històries per a dormir i canells.

Igualment perplexa es troba el seu mega-agent, sense cap sentit de la paternitat, Stella Peck (KYRA SEDGWICK). Però al acostar-se el campionat, Joe aquesta a punt de descobrir que l'únic joc que realment importa no involucra diners, ni luxes, ni anotacions dintre d'un camp de joc – comença a descobrir altra sèrie de valors: paciència, treball en equip, generositat... i guanyar-se el cor dels petits admiradors és el que de debò conta al final.