dissabte, 22 de març del 2008

L'Increïble Hulk




Ja està disponible el trailer de El Increïble Hulk de Louis Leterrier que explica algunes de les novetats de la pel·lícula, com ara l’enemic de Hulk que, en aquesta ocasió és l’Abominació, que difereix en gran manera de la del còmic. El director revela que Abominació, quan es transforma, "li creixen els ossos, es fan més gruixuts, més grans i més llargs, convertint-se en una super arma. La columna vertebral li sobresurt i es converteix en una arma. Els colzes sobresurten i es converteixen en ganivets xinesos… és una màquina d'assassinar"

També revela secrets de les seqüències d'acció de la pel·lícula (26 minuts final de lluita!), Hulk es transforma ja en el minut 3 perquè en Bruce Banner, ja és Hulk, en aquesta pel·lícula no es pretén explicar el seu origen.




Tot això ens dóna una lleugera pista de la gran diferència que hi haurà entre aquesta pel·lícula de Hulk i l’anterior d’Ang Lee, molt més intimista i amb un tractament més profund dels personatges. De totes maneres, també hem de tenir en compte que el protagonista d’aquest nou lliurament és Edward Norton, un excel·lent i arriscat actor que també ha participat en la redacció del guió.