divendres, 28 de març del 2008

Estrenes del 28 de març

Les estrenes de la setmana són:



Cartel de Casi 300Casi 300 (2008)
Director: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Repartiment: Sean Maguire, Carmen Electra, Ken Davitian, Kevin Sorbo, Diedrich Bader, Method Man

L'heroic Leonidas, sense més armes que la roba interior de cuir i una capa, lidera un grup de gentussa de 13 espartans en defensa de la seva pàtria contra els invasors perses (les files dels quals inclouen a Ghost Rider, Rocky Balboa, els Transformers i a una geperuda Paris Hilton… ningú està fora de perill quan els espartans es fiquen amb les icones de la cultura popular ).
Font: Canal de cine LaHiguera.net


Cartel de DespiertoDespierto (2007)
Director: Joby Harold
Reparto: Hayden Christensen, Jessica Alba, Lena Olin, Terrence Howard, Christopher McDonald, Fisher Stevens

Clayton Beresford, Jr. (Hayden Christensen) està desesperat per aconseguir un trasplantament de cor. Jack Harper (Terrence Howard) és un dels millors amics de Clay, a més del seu cardiòleg. Jack no per a de recordar-li a Clay que ha de viure cada dia a tope: sincerar-se amb la seva mare i casar-se amb Sam sense més dilació. Quan Sam pressiona a Clay perquè es casi amb ella, Clay acaba contant-li la veritat a la seva mare. Però aquesta reacciona oferint-li diners a Sam perquè surti de les seves vides. Clay s'enfureix. S'aferra a Sam i insisteix que es casin aquesta mateixa nit, amb Jack de padrí. Poc després de les noces, Clay rep un avís: han trobat un donant.

Clay i Sam corren al centre mèdic on es troben amb Jack i els seus col·legues, el Dr. Putnam (Fisher Stevens) i la infermera Carver (Georgina Chapman). Clay insisteix que sigui Jack el qual s’encarregui de la cirurgia, confia cegament en ell, a pesar que té pendents diversos judicis per negligència mèdica.

Mentre Clay es prepara, no sense certs nervis, per a la intervenció, Sam intenta calmar-li. L'anestesista, el Dr. Larry Lupin (Christopher McDonald) arriba tarda a l'hospital, explicant que ha estat en una cata de vi, davant la qual cosa tots els presents expressen certa preocupació, si bé finalment segueixen endavant amb l'operació. El Dr. Lupin injecta l'anestesia a Clay, però aquest de seguida s'adona que segueix escoltant als metges, fent els preparatius per a la cirurgia. En el moment en el qual Clay s'adona de com percep els dits i el escalpelo de Jack sobre el seu esternó, sap que està en una situació horrible. Clay està experimentant el que es denomina "percepció intraoperatoria", una situació en la qual el pacient d'una cirurgia, encara que no pot moure's ni parlar, no ha perdut els sentits del tacte ni de l’oïda, pel que pot sentir tot el procés.

Clay pot sentir tot el que Jack i el seu equip està fent. És com un malson terrible. Escolta converses estranyes, i sembla que ningú és realment qui sembla ser. Clay descobreix que la finalitat d'aquest trasplantament de cor no és salvar-li la vida, sinó més aviat el contrari: Clay no va a sortir viu del quiròfan. I ell no pot fer res per a evitar-ho… o si?
Font: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de La noche es nuestraLa noche es nuestra (2007)
Director: James Gray
Repartiment: Joaquin Phoenix, Mark Wahlberg, Eva Mendes, Robert Duvall

Bobby Green (JOAQUIN PHOENIX) no vol saber res de la vida professional de la seva família. És el popular relacions públiques del Carib, la llegendària discoteca regentada per russos situada en Brighton Beach, Brooklyn. Es va canviar el cognom perquè ningú li relacionés amb la policia novaiorquesa. A pesar d'estar treballant, Bobby l'hi passa molt bé saludant a amics i clients en la discoteca, o ballant amb Estimada (EVA MENDES), la seva preciosa núvia puertorriqueña, al so de la música disc.

Però estem en 1988. El tràfic de drogues a Nova York va en augment. Bobby intenta mantenir-se allunyat del gánster rus que usa la discoteca de tapadora. El mateix gánster al que vol atrapar Joseph (MARK WAHLBERG), el germà policia de Bobby, i el seu pare Burt (ROBERT DUVALL), el llegendari cap adjunt de la policia.
Font: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de JapónJapón (2002)
Director: Carlos Reygadas

Un home abandona la Ciudad de Mèxic per anar-se’n al camp a preparar la seva mort. Allà viu amb una vella vídua índia a la seva casa amb vistes a un desolat canó. En la immensitat d’una salvatge, imponent natura, s’enfronta a la infinita humanitat de la senyora i oscil·la entre la crueltat i el lirisme. Els seus sentits tornen, despertant els seus desitjos i instints per la vida i la sexualitat.

Font: Canal de cine LaHiguera.net