dilluns, 5 de novembre del 2007

Luz de domingo




Dimecres que ve 14 de novembre, tindrà lloc a Madrid la presentació de la pel·lícula LUZ DE DOMINGO que s'estrenarà en cinemes el 16 de Novembre. Dirigida per José Luís Garci, amb guió de Horacio Valcárcel i protagonitzada per Paula Echevarría, Alfredo Landa, Kiti Manver, Alex González, Fernando Guillén Cuervo i Carlos Larrañaga.


SINOPSI
En un poble asturià -Cenciella-, l'aferrissada lluita entre dos bàndols polítics porta la desgràcia a uns éssers bondadosos i ingenus: la parella formada per Urbà i Estrella. Encara que Urbà, el secretari de l'Ajuntament és una persona lliberal i idealista, un dels grups polítics que el consideren del bàndol enemic decideix venjar-se de la seva neutralitat violant a la seva núvia el diumenge anterior a les noces. En moments, precisament, que l'Urbà meditava sobre alguna cosa que li obsessiona: la llum del diumenge és molt distinta a la dels altres dies, en diumenge sembla que el sol mirés a la terra cara a cara, en diumenge és difícil que no es senti a qui tens al costat.

La tragèdia ha sorgit d'una combinació de circumstàncies que conspiren per a frustrar la felicitat humana: la brutal política provinciana, l'egoisme de l'home, la bondat dels protagonistes, els designis inescrutables de la destí...