dimarts, 27 de novembre del 2007

[REC] és la pel·lícula més vista.



[REC] és la pel·lícula més vista en el seu primer cap de setmana en el cartell.

La pel·lícula [REC], dirigida per Jaume Balagueró i Paco Plaza ha recaptat més d'un milió i mig d'euros en el seu primer cap de setmana d'exhibició, el que significa que més de 263.000 espectadors ja han vist la pel·lícula.

Amb aquestes xifres, [REC] es converteix en la pel·lícula espanyola més vista durant el passat cap de setmana i en la tercera dintre del rànquing general per darrere d'Encantada i Beowulf, si bé la mitjana per còpia d'aquesta última és molt inferior a l'obtinguda per [REC].

Amb 274 còpies, la recaptació mitja per pantalla ascendeix a 5.834 euros (Encantada, amb 366 còpies va recaptar 6.025 euros de mitjana; Beowulf, amb 443 còpies va recaptar una mitjana de 4.446 euros).

L'excel·lent funcionament comercial de la pel·lícula en el seu primer cap de setmana suposa un notable èxit per a aquesta producció que es converteix d'entrada en una de les pel·lícules espanyoles més vistes de l'any.

Jaume Balagueró i Paco Plaza es consoliden amb aquest film com dos dels grans mestres del gènere fantàstic i de terror del país.

A EEUU roden des del passat 9 de novembre la seva pròpia versió del film, titulat "Quarentine".