divendres, 9 de novembre del 2007

Pasolini al Truffaut amb Medea


Continua el cicle dedicat a l'italià Pier Paolo Pasolini a la Filmoteca de Catalunya amb la projecció de la pel·lícula Medea (1969) protagonitzada per la cantant d'òpera Maria Callas.

El film d'aquesta setmana narra el terrible destí del personatge que dóna títol a la pel·lícula, Medea (un paper interpretat per Maria Callas). La soprano s’apropia d’aquesta desesperada tragèdia d’Eurípides deixant més de banda les seves dots com a cantant i exaltant les interpretatives.

Però més enllà del que es veu a la pantalla, Medea representa el xoc entre una civilització prehistòrica, que s’està perdent, i la posthistòria del consumisme. Així, Callas representa la sexualitat prohibida i determinant que guia tots els personatges, representant la religió perduda. Jason, per la seva banda, és l’encarregat de representar els valors del present.

Podeu veure aquesta pel·lícula al Cinema Truffaut dilluns 12 de novembre a les 20 i a les 22:30 hores. Consulteu cartellera.


1 comentari:

Anònim ha dit...

[B]NZBsRus.com[/B]
Escape Slow Downloads Using NZB Downloads You Can Easily Find HD Movies, PC Games, Music, Applications and Download Them at Rapid Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Newsgroup Search[/B][/URL]