dimarts, 13 de novembre del 2007

“En un mundo libre” guanya el Giraldillo d'Or en el Sevilla Festival de Cinema Europeu 2007



Després de rebre el premi al millor guió per a Paul Laverty i el Premi SIGNIS per al seu director, Ken Loach en la passada 64ª EDICIÓ DEL FESTIVAL DE VENÈCIA, EN UN MUNDO LIBRE torna a triomfar adjudicant-se el: . Giraldillo D'Or. Sevilla Festival De Cinema Europeu 2007.
Aquest guardó va ser recollit per l'actriu protagonista de la cinta, Kierston Wareing en la Gal·la de Clausura que va tenir lloc dissabte passat 10 de novembre en el Teatre Lope de Vega, a Sevilla.




EN UN MUNDO LIBRE... és una història ambientada en la realitat anglosaxona actual, presidida pel "miracle" de la flexibilitat laboral, la globalització, els dobles torns de treball, els salaris baixos i molts consumidors feliços i despreocupats: nosaltres.
Angie i la seva companya de pis, Rose, decideixen ser les seves pròpies caps, i obren una agència de treball temporal per a treballadors immigrants que actua en un món inestable en el qual el treball és barat i les lleis només serveixen per a ser ignorades.



Els actors Kierston Wareing, Juliet Ellis i Leslaw Zurek protagonitzen aquesta pel·lícula que està dirigida pel cineasta Ken Loach, en coproducció amb Tornasol Films i que conta com és habitual, amb Paul Laverty com a guionista.

La pel·lícula s'estrenarà en sales de cinema el pròxim MES DE FEBRER (data encara per determinar).