divendres, 30 de gener del 2009

Superpolicía


Adam Sandler i Kevin James

Després de l'espantosa astracanada Os declaro marido y marido, el tàndem Sandler-James torna a la càrrega amb "l'original" Superpolicía, que s'estrenarà el 3 d'abril. Als Estats Units ha estat número 1 a les taquilles durant dues setmanes (és ben bé que anem al cine només per a que no ens facin pensar gaire!).

Kevin James (Os declaro marido y marido, El rey de Queen (tv)) protagonitza aquesta comèdia . El seu personatge és el d'un pare solter de l'extraradi que tracta de guanyar-se la vida com a oficial de seguretat en un centre comercial de Nou Jersey. Malgrat que ningú no pren la seva feina seriosament, ell considera que és al capdavant de la seguretat del recinte. Quan un atracament tanca les portes del centre comercial, l'oficial de seguretat més extraordinari de Jersey haurà de convertir-se en un policia de veritat per poder salvar la situació.

El film està protagonitzat, a més, per Jayma Mays, Keir O'Donnell, Bobby Cannavale, Stephen Rannazzisi i Shirley Knight. El director és Steve Carr i darrera hi ha la mà omnipresent, del seu productor, Adam Sandler, especialista en comèdies per a tota la família.