dijous, 8 de gener del 2009

Cuando ella me encontró

Cuando ella me encontró s'estrena aquest divendres 9 de gener.



Helen Hunt debuta com directora amb Cuando ella me encontró, adaptació de la novel·la del mateix títol de Elinor Lipman. La pel·lícula pot descriure's com una comèdia seriosa o un drama còmic, ja que subratlla les contradiccions de la vida i es diverteix amb elles. Segueix una línia molt fidel a l'agredolça barreja d'humor i sentiments de l'elogiada novel·la de Lipman.

Helen Hunt aborda el seu primer llargmetratge com a directora i, a més, encarna el paper protagonista. Al costat d'ella, completen el repartiment Matthew Broderick, Colin Firth i Bette Midler, nominada a un Oscar, que torna a la gran pantalla després d'uns anys d'absència.

La història creada, produïda i dirigida per Hunt aprofundeix en diversos aspectes camps que la novel·la deixa en un segon pla, com la relació d'April amb els homes, el desig d'April de tenir un fill i la seva actitud negativa cap a l'adopció, les seves dificultats en concebre i, finalment, la ironia de conèixer l'home ideal.

De què va?

És la història de la mestra April Epner (Helen Hunt) i el seu difícil camí cap a la realització personal. El seu matrimoni amb Ben (Matthew Broderick) encara que ella manté el seu desig de tenir un fill. La seva situació s'enfonsa després del desig de Ben de separar-se i la mort de la seva mare adoptiva, donant un gir encara major amb l'aparició de la seva mare biològica, Bernice Greus (Bette Midler), que vol recuperar de forma immediata el temps perdut amb la seva filla. La vida de April donarà un nou gir quan s'assabenti que està embarassada després d'una trobada sexual “de comiat” amb Frank (Colin Firth), el pare d'un dels seus alumnes. Així, April descobrirà que les incògnites de la seva vida no es poden resoldre amb simples respostes.