divendres, 9 de gener del 2009

Altres estrenes d'avui divendres

Mi nombre es Harvey Milk

Cartel de Mi nombre es Harvey Milk



Pel·lícula basada en fets reals, narrats ja el 1984 en l'oscaritzat documental The Times of Harvey Milk. Passats més de vint anys, la idea és dramatitzar aquests fets en una gran superproducció militant, amb la doble meta no oculta d'advocar pels drets dels homosexuals i arribar a un públic més ampli. El film arrenca amb la notícia de l'assassinat de Milk i de George Moscone, alcalde de San Francisco, per mostrar en flaish-back els anys d'activisme polític del primer, comptats per ell en un enregistrament magnetofònic. Gus Van Sant maneja un guió de Dustin Lance Black qui, malgrat l'abundant material existent sobre Milk, va preferir documentar-se de primera mà parlant amb l'entorn homosexual i polític del personatge.



Dirigida per Gus Van Sant, guió de Dustin Lance Black i interpretada per Sean Penn, Josh Brolin, Emilie Hirsch, James Franco i Diego Luna entre d'altres.

El hijo de Rambow



Will Proudfoot està mirant la manera d’escapar de la vida familiar de casa seva quan es troba amb Lee Carter, un agent de l’escola. Armat amb una càmera de video i una còpia de Rambo, Lee planeja entrar en la història del cinema filmant les seves pròpies pel·lícules d’acció. Junts, aquest dos nous amics, aviat descobriran que la seva imaginació i, a vegades, amb algun contratemps, comença a prendre vida pròpia.

Resistencia



Resistencia, dirigida per Ed Zwick (Diamants de sang, L’últim Samurai) i protagonitzada per Daniel Craig, Liev Schreiber i Jamie Bell.

Resistencia, està basada en la vertadera història de tres germans de l’europa de l’est que l’any 1941, per escapar d’una mort segura, es refugien en els boscos que van conèixer a la seva infantesa i on començaran una desesperada lluita en contra dels nazis. Poc a poc les seves gestes són conegudes i homes i dones, joves i vells, s’uneixen a ells disposats a arriscar-ho tot, fins i tot la llibertat per mantenir viva la fe quan tota la humanitat sembla haver-se perdut.

2 comentaris:

Bargalloneta ha dit...

La primera m'interessa, suposo que aquest cap de setmana la veuré!!
la tercera potser però la del mig... buf!!!! em fa una mica de por no???

Deric ha dit...

estic com tu! la del fill de Rambo la deixaré pels més petits de la casa!