dijous, 29 de maig del 2008

Terminator Salvation: The Future Begins

El rodatge de Terminator Salvation: The Future Begins, protagonitzada per Sam Worthington i Christian Bale, va començar el 5 de maig de 2008 a Albuquerque, Nou Mèxic. Produïda per Halcyon Company, Moritz Borman i McG, Terminator Salvation: The Future Begins, està dirigida per McG amb guió de Michael Ferris i John Brancato.



Warner Bros. Pictures posseeïx tots els drets de distribució del film per a EE.UU i Canadà, i Sony Pictures Entertainement es fa càrrec dels drets de distribució internacional en gairebé tots els altres països. En aquest nou lliurament de la saga de Terminator, que transcorre en un post-apocalíptic 2018, Christian Bale interpreta a John Connor, l'home destinat a liderar la resistència dels humans contra Skynet i el seu exèrcit de Terminators. Però el futur en el qual a Connor li van ensenyar a creure es veu alterat en part per l'aparició de Marcus Wright (Sam Worthington), un estrany l'últim record del qual és haver estat en el corredor de la mort. Connor ha de decidir si Marcus ha estat enviat des del futur o rescatat del passat. Mentre Skynet prepara el seu atac final, Connor i Marcus s'embarquen en una odissea que els duu al cor del centre d'operacions de Skynet, on descobreixen el terrible secret que s'amaga després de la possible aniquilació de la humanitat.

Terminator Salvation: The Future Begins és l'últim lliurament de la multimillonaria saga Terminator i serà el primer capítol d'una nova trilogia. Està previst que el film s'estreni en les pantalles d'Amèrica del Nord el 22 maig de 2009. El rodatge s'està desenvolupant en els Albuquerque Studios i els exteriors en localitzacions de Nou Mèxic.

1 comentari:

Marchelo ha dit...

Em fa una por aquest projecte de director.... pobre Christian Bale!