divendres, 9 de maig del 2008

Pretextos



Guanyadora en el Festival de Màlaga dels premis a la millor direcció i fotografia, PRETEXTOS arriba a les pantalles el 13 de juny i significa el debut de Silvia Munt en la direcció d'un llargmetratge de ficció, i que li ha merescut el reconeixement amb aquest premi a Màlaga.

PRETEXTOS té un repartiment encapçalat per la pròpia Silvia Munt ("Remake", "Secretos del corazón", "Alas de mariposa"), Ramon Madaula ("Las voces de la noche", "La passió turca"), Laia Marull ("Te doy mis ojos", "Fugitivas", "Las voces de la noche"), Francesc Garrido ("Mar adentro", "Smoking Room"), Mercè Llorens ("Gal", "Gambeta", "La puta i la balena"), la presentació d'Álvaro Cervantes i amb la col·laboració especial de Alex Brendemuhl, Maria José Alfonso i Manuel Alexandre.

PRETEXTOS és una història sobre la insatisfacció, les contradiccions, les desil·lusions i la recerca de pretextos per a afrontar la fosca realitat. En aquest film es mostra una visió esquinçadora de la vida en parella en la qual els personatges, defraudats per la pèrdua dels seus somnis, s'agafen a qualsevol excusa per a sobre portar la seva vida en comú.

Sinopsi
El matrimoni de Viena, directora de teatre, i Daniel, metge d'un geriàtric, està en crisi. S’estimen, però no se suporten. S’obsessionen amb als seus respectius treballs per a omplir el impertinent buit que els acompanya. Els seus móns són antagònics, les seves necessitats diferents... O potser no: tots busquem el mateix.
Aquesta és una història que parla de solituds compartides, d'amors imperfectes, de desitjos insatisfets i de promeses que no sabem quant van a durar però que es converteixen en un bon pretext per a viure... Malgrat tot.