dilluns, 12 de maig del 2008

Los Cronocrímenes



Dissenyat per Nacho Vigalondo per a internet, el joc amplia l'univers de la pel·lícula que arribarà als cinemes el 27 de juny.

LOS CRONOCRÍMENES, el primer i premiat llargmetratge de Nacho Vigalondo, transcendeix la gran pantalla i es converteix en un elaborat joc interactiu multimèdia que des del 25 d'abril comença a estendre's per Internet, televisió, ràdio, i premsa escrita.

Dissenyat pel propi Vigalondo, LOS CRONOCRÍMENES, EL JOC no és només una nova manera de promocionar la pròxima estrena en cinemes de Versus Entertainment com mai s'ha vist fins a ara. LOS CRONOCRÍMENES, EL JOC és una trepidant i laberíntica aventura digital que comença en la web de la pel·lícula (www.loscronocrimenes.com) i amplia l'univers creat pel director càntabre en el seu esperat debut cinematogràfic.

EL JOC
LOS CRONOCRÍMENES, EL JOC està dissenyat en Flash i és molt ric en tot tipus d'elements visuals, vídeos i menús. Els jugadors començaran inserint el seu nom i una contrasenya, quedant registrats en la base de dades. Una vegada el jugador s'inscriu, la web pren l'aspecte del blog d'un personatge creat específicament per a aquest joc. El joc té memòria, amb el que una vegada l'usuari introdueixi el seu nom i contrasenya, tots els seus progressos quedaran automàticament registrats. Així podrà identificar-se també als primers jugadors que superin les proves setmanals i obtinguin els premis corresponents.
Des del punt de vista de l'usuari, el joc té dues zones principals: La pròpia web dels CRONOCRÍMENES, i la de Crystalia, una empresa fictícia. Aquesta última, aparentment, serà una web corporativa normal, i en ella, el jugador podrà sentir-se com un intrús que ha d'esbrinar contrasenyes o endinsar-se en seccions secretes per a obtenir informació confidencial. Informació que li serà de summa utilitat a l'hora d'aconseguir fantàstics regals i aproximar-se al premi final: Un autèntic viatge en el temps.

LA PEL·LÍCULA
Dirigida per Nacho Vigalondo i protagonitzada per Karra Elejalde, Bàrbara Goenaga, Candela Fernández, Juan Inciarte i el propi Vigalondo, LOS CRONOCRÍMENES narra la història d'un home que accidentalment viatja en el temps i es trasllada al passat, on es troba amb si mateix, una noia nua enmig del bosc i un estrany i violent individu amb la cara coberta per un vendatge de color rosa.

Després del seu pas per la secció Park City at Midnight del Festival de Sundance 2008, la productora de Tom Cruise, United Artists, ha comprat els drets del remake americà de la pel·lícula. LOS CRONOCRÍMENES, a més, ha rebut la Medalla de Plata del Públic, i el Premi a la Millor Pel·lícula en el Fantastic Fest Austin 2007 (Texas), l'Asteroide d'Or a la Millor Pel·lícula del Festival Science Plus Fiction Trieste 2007, Premi del Públic del Philadelphia Film Festival 2008, i la Tulipa Negra del Ámsterdam Fantastic Film Festival 2008. La pel·lícula, que ha estat adquirida en més de 30 territoris, s'estrenarà el pròxim mes de setembre a França i els Estats Units.

Més informació de la pel·lícula LOS CRONOCRÍMENES i de LOS CRONOCRÍMENES, EL JUEGO a: