dijous, 8 de maig del 2008

Estrenes del 9 de maig

Les estrenes d'aquesta setmana són:


Per accedir a la fitxa del film, cliqueu sobre el cartell


Per accedir a la fitxa del film, cliqueu sobre el cartell

Cartel de Algo pasa en Las VegasAlgo pasa en Las Vegas (2008)
Director: Tom Vaughan
Reparto: Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Rob Corddry, Treat Williams, Dennis Miller, Lake Bell, Queen Latifah, Dennis Farina, Zach Galifianakis, Michelle Krusiec

La popular expressió "el que passa en Les Vegas no surt de Les Vegas" porta a la memòria una autèntica riuada d'inhibicions de les quals un s'ha desfet, de luxe insensat i d'estimulant dissipació. I qui pugui recordar una mica de tot això, és molt probable que no hagi estat allà.

Però, què passaria si uns pocs moments de bogeria en la Ciutat del Pecat no només “sortissin d'allí” sinó que li perseguissin fins a la seva mateixa casa i li amenacessin amb posar tota la seva vida de potes enlaire?

Per al carismàtic juerguista Jack Fuller (ASHTON KUTCHER) i l'estirada agent de borsa Joy McNally (CAMERON DÍAZ), un escandalós cap de setmana, compartit en Les Vegas per pura coincidència, hauria d'haver acabat, segons manen els cànons, sent un record borrós i inesperat. És a dir, ho seria si aquests dos novaiorquesos de vacances no tinguessin un acta de matrimoni signada que els assenyala amb el dit per a recordar-los, de forma esborronadora, el piramidal pas en fals que van donar sense sentir dolor algun; a l'estil de Les Vegas.

Per a acabar-ho d'adobar, Jack i Joy no es limiten a casar-se, sinó que, més endavant, guanyen un premi a les màquines tragaperres de tres milions de dòlars. Bé! Va ser Jack qui, usant una moneda que li va donar Joy, va guanyar en la màquina en la qual aquesta ja havia estat jugant. O va anar al revés? I, de totes maneres, de qui és la pasta?

Tornen a Manhattan amb el seu conflicte sense obtenir més resultat que una sentència del incorregible jutge Whopper (DENNIS MILLER), qui els condemna a "sis mesos de matrimoni forçat". A pesar de les desafortunades protestes de l'íntim amic i advocat de Jack, Steve "Hater" Hader (ROB CORDDRY), Whopper es nega a concedir a Jack i Joy l'anul·lació, congela els diners del premi i obliga a la irresponsable parella a demostrar que han fet quant humanament és possible perquè el seu matrimoni sigui un èxit. Això inclou la cohabitació i sessions setmanals de teràpia de parella. En cas contrari, el jutge garanteix que els tres milions quedaran atrapats en un plet tan costós i tan llarg que ningú més excepte els advocats veurà mai ni un sol centau.

Una batalla de sexes amb una parella de gladiadores com Jack i Joy, per no parlar dels seus còmplices: "Hater", el compinche de Jack que salta a la mínima, i la despietada secuaz de Joy, Tipper (LAKE BELL), els quals s'avorreixen mútuament gairebé amb tant odi com Jack i Joy. Afegeixi's l'exigent pare de Jack, el vell Jack (TREAT WILLIAMS); a Banger (DENNIS FARINA), el cap de Joy, tot un negrer; al seu estiratge exnuvi, Mason (JASON SUDEIKIS); i a una psiquiatra , la doctora Twitchell (QUEEN LATIFAH), i en no-res de temps tindrem a tot un equip que fa que la desesperada farsa de Jack i Joy resulti molt més insensata.

Cartel de AusenteAusente (2008)
Director: Kimberly Peirce
Reparto: Ryan Phillippe, Abbie Cornish, Channing Tatum, Timothy Olyphant, Joseph Gordon-Levitt, Rob Brown, Victor Rasuk, Mamie Gummer, Ciarán Hinds

El sergent Brandon King, un condecorat heroi de la guerra de L'Iraq, torna al seu petit poble de Texas. Brandon intenta adaptar-se a la vida civil amb l'ajuda de la seva família i de Steve Shriver, el seu millor amic que també va estar amb ell a L'Iraq. Brandon i Steve, amb altres veterans amics, s'esforcen en acoblar-se a una vida que ja havien oblidat fins que l'Exèrcit torna a cridar-lo per a altre període de servei a L'Iraq. El món de Brandon s'esfondra. De sobte es troba en el centre d'un conflicte que posarà a prova tots els valors en els quals ha basat la seva vida: la unió amb la família, la lleialtat als amics, els límits de l'amor i el valor de l'honor.

Love and honor
Shinnojo, samurai de rang inferior, duia una vida feliç amb la seva esposa Kayo i el seu vell servent Tokuhei. Tots dos en tenen cura, però ell, en adonar-se que haurà de passar la resta dels seus dies a les fosques, que ja no podrà treballar al castell del seu senyor i haurà de dependre dels altres fins a la mort, decideix suïcidar-se. La seva dona, però, li diu que, si ho fa, ella el seguirà. D'aquesta manera ella se sacrificarà per defensar l'honor del seu marit.
El japonès Yôji Yamada tanca la seva trilogia sobre samurais inspirada en obres de Shuuhei Fujisawa.
(Per veure el trailer de Love & Honor, clicar al cartell)