dimecres, 28 de maig de 2008

Aritmética emocionalARITMÉTICA EMOCIONAL, basada en la novel·la del mateix títol de l'escriptor Matt Cohen, està protagonitzada pels actors SUSAN SARANDON, GABRIEL BYRNE, MAX VON SYDOW, CHRISTOPHER PLUMMER i ROY DUPUIS.

ARITMÉTICA EMOCIONAL, és una història de redenció, cicatrització i reconciliació que surgeix a partir de la reunió de tres supervivents de Drancy, el camp de reclusió instal·lat pels alemanys a les afueras de París durant la II Guerra Mundial. Una història d'amor a la que els aconteixements històrics van elegar a l'oblit, una història d'amor que torna a la llum, que resucita i que fa viure als seus protagonistes.

SINOPSIS: Al 1945, Jacob Bronski, un jove disident encarcelat a Drancy, decideix protegir a dos nens, Melanie i Christopher. Quaranta anys després, Melanie descubreix que Jacob sigueix viu. Sempre havia cregut que després de ser traslladat a Auschwitz havia mort. El convida a viure en la granja familiar, al Canadá. Pero Jacob no arriba sol, porta a Christopher. Melanie i Christopher hauràn de reconèixer el poderós víncle que existeix entre els dos. El passat explota en el present en una terna i inesperada història d'amor que canviarà les seves vides i la de les persones que els envolten.