dijous, 8 de maig de 2008

El increible HulkEL INCREIBLE HULK, s'estrenarà el pròxim 20 de Juny de 2008.

El film, basat en el clàssic Superheroi de la Marvel, compte amb un repartiment d'actors de luxe, encapçalat per Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth i William Hurt; ha estat dirigit per Louis Leterrier, i produït per Stan Lee i Avi Arad.

Sinopsi:
El científic Bruce Banner (Edward Norton) recorre el món a la recerca d'un antídot que li permeti lliurar-se del seu alter ego. Perseguit per l'exèrcit i per la seva pròpia ràbia interna, és incapaç de treure’s del cap a Betty Ross (Liv Tyler). Així que es decideix a tornar a la civilització on ha d'enfrontar-se a una criatura creada quan l'agent de la KGB, Emil Blonsky (Tim Roth), s'exposa a una dosi superior de la radiació que va convertir a Bruce en Hulk. Incapaç de tornar al seu estat humà, Emil fa responsable a Hulk de la seva aterridora condició, mentre que la ciutat de Nova York es converteix en l'escenari de l'última batalla entre les dues criatures més poderoses que mai han trepitjat la Terra.

2 comentaris:

M.I. ha dit...

A ver si esta nueva pel�cula sirve para reconciliar la m�tica serie de TV con el cine. La de Ang Lee no le hizo ning�n favor al personaje, ni siquiera con la interpretaci�n de Eric Bana ;)

Deric ha dit...

No estoy de acuerdo, creo que el film de Ang Lee era excelente y con el tiempo se verá que era la mejor, pasará como con "Dune", que cuando se estrenó se la cargaron hasta que David Lynch fue elevado a categoría de mítico gracias a Twin Peaks.