dijous, 10 d’abril del 2008

Estrenes del 11 d'abril

Les estrenes d'aquesta setmana són:








Cliqueu sobre el cartell per accedir a la fitxa de les pel·lícules

Cartel de EnloquecidasEnloquecidas (2008)
Director: Juan Luis Iborra
Reparto: Verónica Forqué, Silvia Abascal, Concha Velasco, Juli Mira, Asunción Balaguer, Jesús Cabrero, Juana Cordero, Elisa Matilla, Javier Blanes, Mercedes Suances, Jordi Rebellón, Cesareo Estébanez, Ismael Martínez, Iván Sánchez

Blanca confessa a la seva tia Bàrbara que ha conegut a l'home de la seva vida i ha desaparegut. Per casualitat, descobreixen la seva foto en la casa en venda d'uns encantadors ancians. És el seu fill. I està mort… Embogides, Blanca i Bàrbara inicien una absurda investigació per una ciutat en obres. Una actriu descreguda, una secretària paranormal i un marit fart de tanta bogeria les ajudaran en un lio marcat per l'humor i la intriga.
Fuente: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de Fuera de cartaFuera de carta (2008)
Director: Nacho García Velilla
Reparto: Javier Cámara, Fernando Tejero, Lola Dueñas, Benjamín Vicuña, Junio Valverde, Luis Varela, Chus Lampreave, Alexandra Jiménez, Cristina Marcos

Maxi creu que la seva vida és perfecta: és un cuiner de reconegut prestigi, propietari d'un restaurant de moda a Chueca i viu la seva homosexualitat sense complexos.
No obstant això, l'aparició dels seus fills, fruit d'un matrimoni d'aparador, i del seu nou veí, un atractiu ex futbolista argentí, dinamitaran la seva vida i li faran replantejar-se la seva escala de valors.
Fuente: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de Rebobine por favorRebobine por favor (2007)
Director: Michel Gondry
Reparto: Jack Black, Danny Glover, Mos Def, Mia Farrow, Melonie Diaz, Sigourney Weaver, Matt Walsh

Jack Black (King Kong) i Mos Def (The Italian Job) protagonitzen una nova comèdia nascuda de la desbocada imaginació del oscaritzat Michel Gondry (Oblida't de mi!) sobre dos bons amics, un camp electromagnètic i totes les pel·lícules que li han agradat de debò.
Mentre Jerry (Jack Black) intenta sabotejar la planta elèctrica que, segons ell, li fon el cervell, acaba magnetitzat i sense voler aconsegueix esborrar totes les cintes de l'antiquat videoclub on treballa Mike (Mos Def), el seu millor amic. Per a mantenir a l'escassa clientela, Jerry i Mike decideixen realitzar un remake d'una de les pel·lícules en la xatarreria de Jerry. Es queden sorpresos al descobrir que la seva versió de la pel·lícula és un autèntic èxit. Mike, Jerry i uns quants amics del veïnat comencen a dedicar-se a la producció de remakes, des dels Cazafantasmas a King Kong. No només aconsegueixen donar un nou impuls al videoclub, sinó a tota la comunitat.
Fuente: Canal de cine LaHiguera.net

Cartel de Retratos del más alláRetratos del más allá (2008)
Director: Masayuki Ochiai
Reparto: Joshua Jackson, Rachael Taylor, David Denman, John Hensley, James Kyson Lee, Maya Hazen

Cabia suposar que per al fotògraf Ben (Joshua Jackson) i la seva recent esposa Jane (Rachael Taylor), el nou encàrrec que aquell rep –una lucrativa sessió fotogràfica de modes a Tòquio– seria una barreja de lluna de mel i treball. Però mentre circulen per una carretera de muntanya atropella a una dona que estava dempeus enmig de la carretera i que s'havia materialitzat de no se sap on. AL recuperar la consciència després de l'accident, Ben i Jane són incapaços de trobar rastre algun de la noia que Jane creu haver copejat amb el cotxe.
Afectats per l'accident i per desaparició de la noia, Ben i Jane arriben A Tòquio, on Ben emprèn el seu atractiu encàrrec. Ben ha descobert uns misteriosos esborralls blancs –inquietantment evocadors d'una forma humana– que s'han materialitzat en tot el treball d'un dia en l'exclusiva sessió fotogràfica. Les preocupacions de Jane creixen ja que creu que els esborralls de les fotos de Ben no són sinó la noia morta en la carretera que ara busca venjar-se d'ells per haver-la abandonat perquè morís…
Fuente: Canal de cine LaHiguera.net

2 comentaris:

Marchelo ha dit...

Bon dia,

no sé com (coses d'Internet) he arribat fins al vostre bloc d'actualitat cinèfila, em sembla interessant i si no us importa el linkaré al meu bloc, en el que també comento estrenes i pel·lícules que m'agraden especialment. És difícil trobar bloc que parlin exclusivament de cine, la veritat... si volguéssiu linkar algun dels meus comentaris, per suposat que per mi cap problema (ho dic pel que he llegit a la columna dreta del vostre bloc). Aquesta setmana he comentat "Rebobine, por favor", una molt bona pel·lícula i que us recomano enèrgicament!

Salutacions

Deric ha dit...

Gràcies, Marchelo, també et linkarem i et prenem el teu oferiment!