dijous, 3 d’abril del 2008

Depila'm, que vaig a la prehistòria!

10.000 B.C., que aquí no sé perquè van titular com simplement 10.000, com si no sabessim què significa el "a.c.". Ens tracten de tontos al traduir els títols de les pel·lícules? Vull pensar que no, encara que tot em demostra el contrari.

En fi, que jo volia dir que 10.000 és la pel·lícula més avorrida que he vist últimament (a excepció de No es país para viejos) però en aquest cas amb l'agravant que el guió no s'aguanta per enlloc i que és una còpia dolenta d'infitat de pel·lícules, totes barrejades, per donar com a resultat un poti-poti insuls del que no se salva ningú, ni els mamuts i encara menys aquella espantosaa veu en off que t'explica el que estas veient a la pantalla.
El protagonista d'aquest horror és un actor gairebé desconegut que es diu Steven Strait (l'hem vist a The Covenant, Stop Loss o Undiscovered) i que es limita a posar la mateixa cara durant els 90 minuts de la pel·lícula i que a més, coses del cinema, abans de fer 10.000 B.C., lluïa aquest aspecte net i natural...



i quan va fer 10.000, una pel·lícula que passa a la prehistòria, llueix aquest aspecte:



pentinat de perruqueria rastafari i... oh! Sorpresa! Una depilació de tors total!!!

De tot això podem deduïr, segons la Roland Emmerich, que a la prehistòria (part de juntar humans amb dinosaures, mamuts i piràmides ¿?), els homes eren tant presumits que es depilaven el pit.